Vrije Noten Componistendiner

Datum & Tijd Locatie
05/05/2019
18:30 - 22:30
Muziekgebouw aan ’t IJ
Piet Heinkade 1, Amsterdam

Concertbeschrijving

Geniet van eten en bijzonder muziek

Kluster5 zal tijdens het Vrije Noten Componistendiner twee stuk van Celia Swart spelen.

Vier de vrijheid met een bijzondere vrijheidsmaaltijd in de Grote Zaal van het Muziekgebouw aan ’t IJ, als ode aan de hedendaagse muziek. Met muziek en met componisten die samen met u aan tafel gaan om te genieten van het lekkers dat u heeft meegenomen. Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs (wél vooraf aanmelden via het aanmeldformulier). Deel samen de liefde voor muziek en geniet van eten en van bijzondere werken, uitgevoerd door topmusici en gecomponeerd door de componist waar u deze avond mee aan tafel zit.

Met het Vrije Noten Componistendiner hoopt het Muziekgebouw aan ’t IJ een nieuwe traditie te vestigen. En om te laten zien dat – ongeacht het tijdsgewricht – er altijd componisten zullen zijn die nieuwe noten schrijven en luisteraars die het zullen waarderen. De wereld van de hedendaagse muziek is er een die wortelt in een eeuwenoude traditie, die bruist van de energie en nieuwe ideeën. Iedereen is welkom.

Entree: Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs. U kunt ervoor kiezen om een voor-, hoofd- of nagerecht mee te nemen, zolang u maar eten voor twee extra mensen meeneemt dan uw eigen gezelschap groot is. Zo zorgt u ervoor dat ook de aanwezige musici en componisten van deze maaltijd kunnen genieten!

Meld u hier aan!

Kaart wordt geladen...